Bramdrupdam Kro - Velkommen

A la carte menu



Forretter

Kold røget laks med flødestuvet spinat

kr.

120,-

Reje / tun salat med asparges, kaviar og 2 slags dressing

kr.

98,-

Carpaccio af røget okseinderlår med italiensk marinade, soltørret tomat og friskhøvlet parmesan

kr.

98,-

Flødelegeret karrycremesuppe med hønsekød og rejer

kr.

84,-

Pasta med kylling i cremesauce samt champignon og hvidløg

kr.

94,-

Til alle forretter serveres hjemmebagt brød og smør

Hovedretter

Dansk bøf med bløde løg, hvide kartofler, rødbeder og skysauce

kr.

182,-

Wienerschnitzel med dagens grøntsager, smørsauce og pommes sautes

kr.

196,-

Kromandens sorte gryde, mørbrad meddailloner i flødepaprikasauce med coctailpølser, champignon tomat, ærter, pommes frites og ris (min. 2 pers.)

kr.

194,-

Peberbøf med råstegte kartoflerbå, hvidløgsolie og dagens grøntsager

kr.

218,-

Boeuf bearnaise med bagt kartoffel, dagens grøntsager og grilltomat

kr.

228,-

Ristet laks med rejer og asparges, dildsmør, flødekogt spinat og hvide kartofler

kr.

216,-

Der kan mod betaling bestilles ekstra tilbehør.
Har de andre ønsker, spørg venligst betjeningen

Desserter

2 pandekager med vanilleis og jordbærsyltetøj

kr.

84,-

Kroens islagkage med bagte nøddebund serveret med lun chokoladesauce

kr.

88,-

Daimis tilsmagt med dooleys på bagt nøddekage

kr.

88,-

Ostetallerken med oliven, pesto, brød og smør

kr.

116,-

Børnemenu

2 pølser med pommes frites, ketchup og remoulade

kr.

68,-

1 fiskefilet med pommes frites, remoulade og citron

kr.

68,-

Kyllingenuggets med pommes frites

kr.

68,-

Børneis med chokoladesauce eller frisk frugt

kr.

64,-


ønskes A la carte menuen på print kan man hente pdf'en Her
ÅBNINGSTIDER
Restaurant
Mandag-Lørdag12:00 - 22:00
Søndag12:00 - 21:00
Køkken
Mandag-Lørdag12.00 - 21.00
Søndag12:00 - 20:00

Lukket 2. påskedag, Lukket 2. pinsedag, Ferielukket 28-29-30 og mellem jul og nytår.

Bordbestilling:
75 56 82 88
Bramdrupdamkro - Elite logo